Burnout en stress behandeling bij Therapie Zoetermeer

Burnout is het eindstadium van een proces en geen ziekte, het ontstaat bij gezonde mensen die meestal goed gefunctioneerd hebben. – Arbo Advies

Je bent niet ziek. Maar je moet er wel wat aan doen.

Als je een burnout hebt, ben je waarschijnlijk al een lange tijd met je leven op een verkeerd spoor. ‘Chronische overbelasting’, heet het, oftewel, je neemt al tijden teveel hooi op je vork. Het resultaat daarvan is dat je dat wat je doet, minder goed kon doen, waardoor je nóg harder moest werken om op jouw niveau te functioneren.

Hoe komt dat? Waarom deed je geen tandje terug? Waarom heb je sommige dingen niet gewoon gelaten? Aan wie kon je geen weerstand bieden?

Tijdens de behandeling kom je er achter en krijg je de ‘tools’ om in de toekomst meer regie te krijgen over je leven en een goede balans te houden tussen ‘geven’ en ‘nemen’.

Burnout kan ook goed behandeld worden met online therapie, dit kan helemaal in je eigen tijd en tempo met je eigen online psycholoog.

Contact Therapie Zoetermeer

Wil jij je vragen aan ons stellen of een advies waar je het beste terecht kunt? Bel ons dan vrijblijvend op 085-4014720. Wij van Psychologen Nederland zijn opgeleid in de psychologie, zodat we je niet alleen direct een afspraak kunnen geven bij een psycholoog van jouw voorkeur, maar je ook inhoudelijk adviezen kunnen geven. En als je een afspraak wil maken, zijn er geen wachtlijsten, wel zo prettig!