Rouw en verliesverwerking met therapie in Zoetermeer

Iets verliezen is vreselijk

Je kunt veel verliezen in je leven. Je geliefde, je ouders, een kind. Maar ook, je baan, of je huwelijk. In alle gevallen moet je met het verlies leren omgaan. Dat is nooit makkelijk. Toch kun je er vaak, samen met familie en vrienden, na verloop van tijd vorm aan geven. Maar soms lukt het je niet en loop je, bijna letterlijk, vast. In dat geval kan ik je helpen.

Niet alleen verdriet

Als je rouwt ben je verdrietig. Maar er komen ook nog andere emoties en gevoelens bij kijken waar je van kunt schrikken. Woede bijvoorbeeld. Of onmacht. Maar ook hunkering, verlangen, angst en schuld. Rouwen kost je niet alleen tijd, maar ook energie. Het is hard werken. Waarschijnlijk voel je je oververmoeid en prikkelbaar.

Door alle stappen van rouw

Samen doorlopen we alle stappen in het rouwproces. Van ontkenning en boosheid tot het vechten, de depressieve gevoelens en uiteindelijk de aanvaarding. Verlies laat altijd een wond na. Ook na de behandeling. Maar je kunt wel weer verder. Rouwverwerking kan ook goed vorm gegeven worden met online therapie, dit kan helemaal in je eigen tijd en tempo.

Contact Therapie Zoetermeer

Wil jij je vragen aan ons stellen of een advies waar je het beste terecht kunt? Bel ons dan vrijblijvend op 085-4014720. Wij van Psychologen Nederland zijn opgeleid in de psychologie, zodat we je niet alleen direct een afspraak kunnen geven bij een psycholoog van jouw voorkeur, maar je ook inhoudelijk adviezen kunnen geven. En als je een afspraak wil maken, zijn er geen wachtlijsten, wel zo prettig!