Therapie in Zoetermeer met een therapeut

Waar heb je last van?

Zo begint onze behandeling meestal; jij krijgt de tijd om te vertellen waar je mee zit, en ik luister. Je zult meteen merken dat er goed geluisterd wordt, ik vraag door, ik wil meer weten of ik vraag je bijvoorbeeld me iets heel precies uit te leggen.

Je zult ook merken dat ik niet alleen maar dingen over je klacht wil weten. In de eerste gesprekken stel ik namelijk vast wat er aan schort, én hoe jij het op kunt gaan lossen.

Inzicht en aan het werk

Doordat je veel te weten komt over patronen, structuren en bijvoorbeeld een bepaalde manier van denken, krijg je veel meer grip op de situatie en je leven. Daarmee is het natuurlijk nog niet gedaan, je leert op welke manier jij het beste vorm kunt geven aan je klacht; nu, maar ook als zich in de toekomst iets soortgelijks voor zou doen.

In de regel hebben we 5 tot 10 afspraken nodig om tot goed resultaat te komen.

Kijk ook hier eens voor therapie

Je kunt met heel uiteenlopende klachten terecht voor therapie bij Psychotherapie Zoetermeer. Meer weten over verschillende klachten en therapieën? Klik op één van de volgende links:

    • Angst therapie bij Therapie Zoetermeer
      Therapie Zoetermeer – Therapeuten en Psychologen in Zoetermeer. Hulp zonder wachtlijst bij angst en angstklachten. Persoonlijk en Ervaren, Wij helpen jou!

Contact Therapie Zoetermeer

Wil jij je vragen aan ons stellen of een advies waar je het beste terecht kunt? Bel ons dan vrijblijvend op 085-4014720. Wij van Psychologen Nederland zijn opgeleid in de psychologie, zodat we je niet alleen direct een afspraak kunnen geven bij een psycholoog van jouw voorkeur, maar je ook inhoudelijk adviezen kunnen geven. En als je een afspraak wil maken, zijn er geen wachtlijsten, wel zo prettig!